• Hulpverlening van Assist Texel

    Hulpverlening van Assist Texel

Hulpverlening

Naast de trainingen die worden aangeboden kunt u ook individuele of gezinshulp krijgen. Eerst starten we met een 

Verkennend gesprek

In het eerste gesprek legt u uit waar u mee zit. Er worden een aantal vragen gesteld om het probleem te verduidelijken en samen kijken we of u bij Assist Texel op de juiste plek bent en om te kijken of het aanbod bij uw vraag past. 

 

Behandelplan

Bent u bij Assist Texel aan het goede adres? Samen stellen we een behandelplan op, waarin we doelen opstellen waaraan u wilt werken. Daarna hebben we in overleg meerdere gesprekken. Soms is het belangrijk dat ook uw partner of andere gezinsleden bij de behandeling worden betrokken. Natuurlijk gaat alles in overleg. Er wordt tussendoor geevalueerd of we nog op de goede weg zijn. 

 

Visie

Assist Texel gaat ervan uit dat u zelf meebeslist in de hulpverlening die geboden wordt. Het is belangrijk dat u uw grenzen aangeeft of leert aangeven, actief meedenkt en werkt aan het door ons opgestelde plan. U wordt vanuit een holistische visie, waarin invloed en samenwerking van lichaam en geest een rol hebben, behandeld.

Assist Texel gaat hierbij uit van het belang van u , maar ook van uw kinderen. Daarom zijn wij aangesloten bij de Verwijsindex Risicojongeren, om een nog betere samenwerking te hebben als er zorgen zijn. 

Assist Texel werkt volgens normen van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en Registerplein